Κλιματισμός

Πολυετής Εμπειρία στον Χώρο του Κλιματισμού & της Θέρμανσης

Η εταιρεία CITY KLIMA ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης (μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση) από το 2005 . Σε όλη της την πορεία έχει επιτυχημένα εγκαταστήσει συστήματα κλιματισμού από απλά επίτοιχα κλιματιστικά έως και κεντρικά συστήματα V.R.V. σε κατοικίες, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες. Είτε πρόκειται για την εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού στο σπίτι σας είτε στην επιχείρησή σας, η εταιρεία CITY KLIMA ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ φροντίζει για τον κατάλληλο σχεδιασμό και εγκατάσταση. Το προσωπικό μας θα ελέγξει τον χώρο σας και θα προβεί στην εγκατάσταση γρήγορα, αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα, ώστε να επωφεληθείτε άμεσα από τα οφέλη του κλιματισμού.
klimatismos
oikiakos_klimatismos

Οικιακός κλιματισμός

Με τον όρο αυτόν εννοούμε την τοποθέτηση κλιματιστικών για να εξασφαλίσουμε ανάγκες ενός νοικοκυριού για θέρμανση, κλιματισμό. Η αλλαγή των κλιματολογικών συνθηκών επιβάλλουν για την διατήρηση ενός υγιούς και σωστού περιβάλλοντος την χρήση κλιματιστικών μεθόδων που έχουν αποδειχθεί οι οικονομικότεροι και αποδοτικότεροι τρόποι για την κάλυψη των οικιακών μας αναγκών. Για την αποδοτικότερη λειτουργία των air condition χρειάζεται μια συντήρηση τους για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των κλιματιστικών και να μειωθούν έτσι και το κόστος κατανάλωσης αλλά και η μακροβίοτερη χρήση τους. Με τακτικό service στα κλιματιστικά γλιτώνετε την ταλαιπωρία από βλάβες που τα καθιστούν προσωρινά μη λειτουργικά και βελτιώνετε την ποιότητα τόσο του αέρα που αναπνέετε όσο και τα έξοδα από την μειωμένη απόδοσή του.

Ημικεντρικός κλιματισμός

Τα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού αποτελούν ιδανική λύση για μικρούς και μεσαίους επαγγελματικούς χώρους (μικρά ξενοδοχεία, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, κομμωτήρια, βιοτεχνίες, καφετέριες,ιατρεία κ.λπ.) καθώς και για οικιακές εγκαταστάσεις.

Ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με κλιματιστικά μηχανήματα τύπου Multi

 • Ευέλικτη εγκατάσταση
  Μια εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με έως και 5 εσωτερικές μονάδες. Κάθε εσωτερική μονάδα μπορεί να ελεγχθεί ξεχωριστά. Οι εσωτερικές μονάδες δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν ταυτόχρονα, γεγονός που επιτρέπει την επέκταση του συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

 

 • Ειδικές εσωτερικές μονάδες Free Match
  Η σειρά Free Match είναι η ιδανική λύση για αποτελεσματικό κλιματισμό 2, 3, 4 ή 5 ζωνών με μία εξωτερική μονάδα. Σε ένα μόνο σύστημα είναι δυνατό να καλύψετε μια σειρά διαφορετικών εσωτερικών χώρων με διαφορετικές ανάγκες. Όλες οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά.

Ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με καναλάτα κλιματιστικά μηχανήματα

Οι εσωτερικές μονάδες διακρίνονται σε:

 • Kρυφές οροφής
 • Δαπέδου
 • Εμφανή δαπέδου/οροφής
hmikentrikos_klimatismos
VRV

VRV

Το VRV είναι μια τεχνολογία που εναλλάσσει τον όγκο του ψυκτικού ενός συστήματος ώστε να ανταποκρίνεται στις ακριβείς απαιτήσεις του κτιρίου. Απαιτείται μόνο ελάχιστη ποσότητα ενέργειας ώστε το σύστημα να διατηρήσει τις ρυθμισμένες θερμοκρασίες και διασφαλίζει ότι απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν εντοπίζονται άτομα στον χώρο. Αυτός ο μοναδικός μηχανισμός επιτυγχάνει μακροπρόθεσμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, καθώς οι χρήστες εξοικονομούν ενεργειακό κόστος την ίδια στιγμή που μειώνουν τις εκπομπές άνθρακα του συστήματος.
Με έως και 64 εσωτερικές μονάδες συνδεδεμένες σε 1 εξωτερική μονάδα.

Οι εσωτερικές μονάδες διακρίνονται σε:

 • Kρυφές οροφής
 • Δαπέδου
 • Εμφανή δαπέδου/οροφής
 • Επίτοιχες μονάδες

Το σύστημα VRV λειτουργεί παρόμοια με ένα σύστημα Multi-Split. Κάθε μεμονωμένη εσωτερική μονάδα καθορίζει την απόδοση που χρειάζεται βάσει της τρέχουσας εσωτερικής θερμοκρασίας και της ζητούμενης θερμοκρασίας από το τηλεχειριστήριο (σημείο ρύθμισης).
Η συνολική ζήτηση όλων των εσωτερικών μονάδων θα καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο η εξωτερική μονάδα θα προσαρμόσει ανάλογα τον όγκο του ψυκτικού και τη θερμοκρασία. Με την παροχή μόνο της απαιτούμενης ψύξης ή θέρμανσης, ο συμπιεστής με inverter συνεχίζει να εξοικονομεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας κατά τη λειτουργία του VRV.