Επαγγελματικός – Ημικεντρικός Κλιματισμός

sunthrhsh

Τα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού αποτελούν ιδανική λύση για μικρούς και μεσαίους επαγγελματικούς χώρους (μικρά ξενοδοχεία, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, κομμωτήρια, βιοτεχνίες, καφετέριες,ιατρεία κ.λπ.) καθώς και για οικιακές εγκαταστάσεις.

Ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με κλιματιστικά μηχανήματα τύπου Multi

  • Ευέλικτη εγκατάσταση
    Μια εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με έως και 5 εσωτερικές μονάδες. Κάθε εσωτερική μονάδα μπορεί να ελεγχθεί ξεχωριστά. Οι εσωτερικές μονάδες δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν ταυτόχρονα, γεγονός που επιτρέπει την επέκταση του συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.
  • Ειδικές εσωτερικές μονάδες Free Match
    Η σειρά Free Match είναι η ιδανική λύση για αποτελεσματικό κλιματισμό 2, 3, 4 ή 5 ζωνών με μία εξωτερική μονάδα. Σε ένα μόνο σύστημα είναι δυνατό να καλύψετε μια σειρά διαφορετικών εσωτερικών χώρων με διαφορετικές ανάγκες. Όλες οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά.
Ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με καναλάτα κλιματιστικά μηχανήματα Στις ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με καναλάτα μηχανήματα αποτελείται από εσωτερικές μονάδες οι οποίες διανέμουν τον αέρα στο χώρο στον χώρο μέσω καναλιών (αεραγωγών) και στομίων κλιματισμού. Οι εσωτερικές μονάδες διακρίνονται σε:
  • Kρυφές οροφής
  • Δαπέδου
  • Εμφανή δαπέδου/οροφής